ספגטי עם דלעת סקווש
ספגטי עם דלעת סקווש דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דלעת סקווש, פרמזן, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ספגטי עם דלעת סקווש, שלוש גבינות חמאה סקווש ספגטי לאפות, ו ספגטי מושלך בדלורית וחמאת מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה. על תבנית אפייה, לזרוק סקווש עם שמן ו 1/4 כפית. מלח למעיל.
מורחים סקווש בשכבה אחת וצולים עד רך, ערבוב מדי פעם, על 25 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים ספגטי עד רק מכרז, על 10 דקות, או כמו תווית החבילה מפנה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול פסטה. להחזיר ספגטי לסיר ולהוסיף סקווש, חמאה ומרווה. מערבבים, מוסיפים מי פסטה לפי הצורך כדי להרטיב.
מגישים מיד, ציפוי עם פרמזן.