ספגטי עם פסטו ברוקולי שמנת
ספגטי עם ברוקולי שמנת פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פרמזן, ספגטי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. נסו ספגטי עם פסטו קרם ברוקולי, תרד וברוקולי ספגטי פסטו, ו ספגטי עם פסטו בזיליקום שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים עד רך, 7 עד 9 דקות.
הסר עם כפית מחוררת למעבד מזון.
מוסיפים ספגטי לסיר ומבשלים עד אל דנטה, כ 10 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
מוסיפים שמן זית ושום לברוקולי ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בקרם כבד ופרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
מסננים פסטה, הזמנה 1 כוס מי בישול.
מערבבים פסטה עם ברוקולי פסטו, הוספת מים פסטה 1 כף. בכל פעם אם פסטו יבש מדי.
מגישים, מעבירים פרמזן נוסף אם תרצה.