קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות62
מגזין

חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום

חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום
חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 409 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו עלי דפנה, רוטב ווסטרשייר, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 86%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון הדרים קלוי איטי, פרי הדר-שום עוף קלוי, ו חזיר קלוי הדרים.

הוראות

1
דופק את השום, אורגנו, טימין, כוסברה זרעי כמון, עלי דפנה, 2 כפות מלח 1 כפית פלפל במעבד מזון כדי להפוך את הדבק עבה. גזרו את כל השומן מלבד שכבה דקה מהחזיר, ואז עשו חריצים עמוקים על כל הצלי (בערך כל 2 אינץ') בעזרת סכין קילוף. משפשפים את משחת התבלינים מעל החזיר ולתוך החריצים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מערבבים את מיצי ההדרים, רוטב ווסטרשייר ושמן הזית בקערת זכוכית גדולה. טובלים את החזיר במרינדה ומעליהם את הבצל וקליפות התפוז והלימון השמורות. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות או עד 2 ימים. מביאים לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוציאים את קליפות ההדרים מהקערה ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים את החזיר על מתלה במחבת צלייה גדולה (שומרים את המרינדה והבצל); צלי, מכוסה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מוסיפים את המרינדה למחבת ומערמים את הבצל על הבשר. מכסים בנייר כסף, מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 וצולים עוד 2 שעות. לחשוף, למקם את קליפות הדרים סביב החזיר וממשיכים לצלות, צולה מדי פעם, עד שחום הבשר ומדחום מוכנס לתוך החצי התחתון רושם 190, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. בינתיים, דלג על עודפי שומן ממיצי המחבת. פורסים את החזיר ומגישים עם מיצי הבצל והמחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מקשטים בקליפות הדרים.
9
צילום: מרקוס נילסון