חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 409 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו עלי דפנה, רוטב ווסטרשייר, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 86%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון הדרים קלוי איטי, פרי הדר-שום עוף קלוי, ו חזיר קלוי הדרים.
הוראות
1
דופק את השום, אורגנו, טימין, כוסברה זרעי כמון, עלי דפנה, 2 כפות מלח 1 כפית פלפל במעבד מזון כדי להפוך את הדבק עבה. גזרו את כל השומן מלבד שכבה דקה מהחזיר, ואז עשו חריצים עמוקים על כל הצלי (בערך כל 2 אינץ') בעזרת סכין קילוף. משפשפים את משחת התבלינים מעל החזיר ולתוך החריצים.
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מערבבים את מיצי ההדרים, רוטב ווסטרשייר ושמן הזית בקערת זכוכית גדולה. טובלים את החזיר במרינדה ומעליהם את הבצל וקליפות התפוז והלימון השמורות. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות או עד 2 ימים. מביאים לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
מוסיפים את המרינדה למחבת ומערמים את הבצל על הבשר. מכסים בנייר כסף, מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 וצולים עוד 2 שעות. לחשוף, למקם את קליפות הדרים סביב החזיר וממשיכים לצלות, צולה מדי פעם, עד שחום הבשר ומדחום מוכנס לתוך החצי התחתון רושם 190, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.