מתאים ל-50 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מקלות בייגלה, תמצית ונילן, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו חג המולד שלג צ'יזבאל, עוגיות חג המולד: עוגיות חג המולד הנורבגיות, סהרוני שימור שזיפים מתובלים גזר ותפוז שוקולד, ו עוגיות שלג (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת, גבינת שמנת ו -2 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים ביצה ותמציות. בקערה אחרת מקציפים קמח, אבקת אפייה ומלח; מקציפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מכניסים למקרר, מכוסה, לפחות 30 דקות או עד שהם יציבים מספיק לעיצוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
2
מחממים תנור ל 325*.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
3
מניחים את יתרת הסוכר בקערה רדודה. עבור כל עוגיה, בצורת בצק לעשות אחד 1-ב. כדור, אחד 3/4-ב. כדור אחד 1/2-ב. כדור; לחץ יחד כדי ליצור איש שלג. מצפים בעדינות בסוכר. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר.