עוגיית רוזמרין
מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם צ'דר, שמן זית, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיית רוזמרין, לחם שטוח שום רוזמרין, ו לחם שטוח זית רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
קמח קל בחלק האחורי של תבנית אפייה בגודל 15 על 10 אינץ'.
רול או למשוך את הבצק פיצה על 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים את הבצק על גב תבנית האפייה.
מברשת בנדיבות עם שמן זית.
להדליק גריל פחם ולאפשר את הגחלים לשרוף עד מכוסה אפר אפור או לחמם גריל גז בינוני. באמצעות תבנית האפייה כמו מרית גדולה, להחליק את הבצק ישירות על סבכת הבישול. גריל על חום בינוני ישיר עד החלק התחתון של הבצק מסומן, 1 עד 3 דקות. אל תדאג אם הקרום בועות; זה יהיה deflate כאשר התהפך. להחליק את הבצק על תבנית האפייה ולהעיף את הצד ungrilled על הסורג.
מברשת עם שמן זית לפזר את צ ' דר, רוזמרין, ומלח על גבי. כיסוי וגריל במשך 2 עד 3 דקות.
הסר את לחם הפנים מן הגריל להתקרר מעט על מתלה.
חותכים חוצה חכם לרצועות. ניתן להגיש בטמפרטורת החדר.