עוגת גבינה מזוגגת אפרסמון
עוגת גבינה מזוגגת אפרסמון דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת שמנת, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת גבינה אפרסמון, עוגת גבינה אפרסמון, ו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עוגת גבינה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת (לפחות 1 3/4 ב. גבוה), מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה. תערובת Pat באופן שווה על החלק התחתון ועל 1/2 אינץ ' עד הצדדים של פאן.
אופים את הקרום ב 350 רגיל או תנור הסעה עד מעט browner, 8 עד 10 דקות.
במחבת 1-1 1/2 ליטר, לערבב ג ' לטין עם 2 כפות מים קרים; לתת לעמוד עד התרכך, על 1 דקה. מערבבים מעל חום בינוני עד ג ' לטין הוא מומס, על 45 שניות.
הסר מהחום ומערבבים ליקר וניל.
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינה, סוכר, תערובת ג ' לטין עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד מעורבב בצורה חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קרום חם או קר.
אופים עוגת גבינה בתנור 325 רגיל או 300 הסעה עד שהמרכז מתנועע מעט רק כאשר המחבת מטולטלת בעדינות, 30 עד 35 דקות. עוגה מגניבה על מדף במשך כ -30 דקות, ואז צמרמורת, חשופה, עד קר, לפחות 2 שעות. אם מה שהופך עד 1 יום קדימה, לכסות את העוגה הקרה אטום וצינה.
ממש לפני ההגשה, כתם קל כל לחות מפני השטח של עוגה עם מגבת נייר.
מורחים זיגוג אפרסמון על העוגה מגניב או קר. להירגע עד המשרד, לפחות 15 דקות. כדי להירגע יותר, לכסות עוגת גבינה כאשר זיגוג מוגדר.
זיגוג אפרסמון: לשטוף 2 או 3 אפרסמונים Hachiya רך בשלים (כל 2 1/2 עד 3 ב. רחב, על 1 1/2 lb. סה " כ; ראה הערות).
חותכים אותם לשניים לגרוף את הבשר הרך; להשליך גבעולים וקליפות. במעבד בלנדר או מזון, מערבולת בשר עד טהור (אתה צריך 1 1/2 כוסות; לשמור כל תוספת לשימושים אחרים). במחבת 1 עד 2 ליטר, מערבבים 1 כף סוכר עם 1 1/2 כפיות תירס.
מוסיפים את 1 1/2 כוסות אפרסמון טהור ומערבבים על חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, על 4 דקות. קן מחבת בקערה של מי קרח ומערבבים תערובת עד שהוא קריר אבל עדיין נוזל, על 3 דקות. מיד להפיץ באופן שווה על עוגת גבינה קרה או קרה.