והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סוכר, חצי שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שיש פלפל לבן ושחור, חטיפי עוגת גבינה שחורים ולבנים, ו עוגת גבינה שחורה-לבנה מרובעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לעטוף מחוץ למחבת קפיץ 9 על 3 אינץ ' עם רדיד כבד חובה. גריז בתוך מחבת עם חמאה, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שלב פירורי קרקר גרהם, 3 כף. אבקת סוכר וקקאו, ערבוב עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
נייר אורז
מיץ לימון, אופציונלי
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד incorporated. לחץ על תערובת לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים במשך 10 דקות; בואו מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים שוקולד בקערה קטנה ומיקרוגל בינוני במשך 2 1/2 דקות; מערבבים. מיקרוגל במדיום במשך 30 שניות נוספות ומערבבים; לחזור, אם יש צורך, עד נמס וחלק. שמור.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מקציפים גבינת שמנת וסוכר כוס 1 במהירות גבוהה עד פלאפי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים ביצים בבת אחת ומערבבים במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
מוסיפים שמנת ותמצית וניל; מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ופלים מיניאטוריים של וניל
5
להעביר 1 הבלילה כוס קערה עם שוקולד נמס; מערבבים לערבב. לגרד חצי הבלילה רגיל לתוך מחבת עוגה על גבי קרום. תערובת שוקולד על פני השטח. לגרד נשאר בלילה רגילה על גבי שוקולד. מערבולת חובטים יחד עם מרית גומי עבור אפקט marbleized.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה, מוסיפים 1 אינץ ' של מי ברז חמים למחבת צלייה ואופים במשך כשעה ו 10 דקות ללא פתיחת דלת תנור. (עוגה צריכה רק בקושי נענוע כאשר לחוץ במרכז.)