עוגת גנאש שוקולד
עוגת גנאש שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 336 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אפיית קקאו, סוכר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו 100% עוגת קישואים שוקולד מלא עם גנאש שוקולד דבש יוגורט יווני, עוגת בראוניז שוקולד 4 שכבות עם ציפוי חמאת בוטנים וגנאש שוקולד, ו עוגת פאדג'שוקולד עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצה ווניל; מקציפים 2 דקות.
שלב חלב חמאה ושמנת חמוצה.
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם תערובת חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים לשני 9 אינץ ' מרופדים בנייר משומן ושעווה. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים למשך 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בסיר כבד ממיסים שוקולד עם שמנת על אש נמוכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מעבירים לקערת ערבוב קטנה; מצננים עד להסמכה קלה, מערבבים מדי פעם. מקציפים במהירות בינונית עד שהם בהירים ורכים. מצננים עד שהתערובת משיגה עקביות מתפשטת.
לגנאש, בסיר כבד, ממיסים שוקולד וחמאה. מוסיפים בהדרגה שמנת; מחממים עד שרק מתחממים. מצננים עד להסמכה קלה.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במילוי. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. לאט לשפוך גנאש על גבי העוגה. מקררים עד להגשה.