עוגת העריסה של רוז לוי ברנבאום
עוגת העריסה של רוז לוי ברנבאום עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי, עוגת אפרסק שלג עריסה, ו ערש המתכון לחיים (מתכונים דומים).
הוראות
עשרים דקות או יותר לפני האפייה, להגדיר מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ולחמם מראש את התנור ל 163°.
מניחים 1 כף של הסוכר בקערה אחת ואת הסוכר שנותר בקערה אחרת.
מורחים את הפקאן באופן שווה על תבנית אפייה ואופים במשך כ 7 דקות כדי לשפר את הטעם שלהם. מערבבים פעם או פעמיים כדי להבטיח אפילו קלייה ולהימנע overbrowning. מגניב לגמרי.
מניחים את השוקולד במקרר במשך כ -20 דקות. במעבד מזון, תהליך, עם פולסים ארוכים, פקאן, שוקולד צונן, ואת 1 כף סוכר עד הקרקע דק.
יש את החומרים עבור הבלילה עוגה מוכן כך dacquoise לא צריך לשבת במשך זמן רב מדי לפני האפייה. בקערה בינונית, מניחים את החלמונים ואת המעיל בקלילות עם תרסיס בישול nonstick כדי למנוע קרום להיווצר. שים בצד את עוגת הבלילה. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מקצף, לשפוך את החלבונים ביצה. מקציפים את חלבוני הביצה במהירות בינונית-נמוכה עד פסגות רכות טופס כאשר המקצף הוא הרים לאט. להעלות את המהירות בינונית גבוהה בהדרגה להוסיף את הסוכר שנותר, להכות עד פסגות מבריק מאוד נוקשה טופס כאשר המקצף הוא הרים לאט. מקפלים בתערובת פקאן עד משולב באופן שווה. באמצעות מרית סיליקון, לגרד את תערובת ביצה לבן למחבת מוכן.
מורחים אותו באופן שווה בתחתית ושלושה רבעים של הדרך במעלה הצדדים, יצירת חלול מלבני ארוך במרכז להכיל את הבלילה. להפריש לזמן קצר תוך ערבוב הבלילה.
בקערה עם חלמונים שמורים, לטאטא ב 1 כף של חלב חמאה ווניל רק עד בשילוב קל. לכסות ולהניח בצד.
n הקערה של מערבל לעמוד מצויד fl ב beater, לערבב את fl שלנו, סוכר, אבקת אפייה, ומלח על מהירות נמוכה במשך 30 שניות.
מוסיפים את החמאה ואת החמאה הנותרת.
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים היבשים הם רטובים. להעלות את המהירות בינונית והכה במשך דקה וחצי. התערובת תבהיר בצבע ובמרקם. לגרד את הצדדים של הקערה. החל ממהירות בינונית-נמוכה, מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים בשני חלקים, מכים במהירות בינונית במשך 30 שניות לאחר כל תוספת לשלב את החומרים ולחזק את המבנה. כף הבלילה לתוך מחבת מרופדת דאקואז להחליק את פני השטח באופן שווה עם מרית מתכת קטנה. הבלילה תבוא רק לחלק העליון של dacquoise.
אופים במשך 45 עד 55 דקות, או עד מבדק עוגת תיל מוכנס במרכז יוצא נקי ואת מעיינות העוגה בחזרה כאשר נלחץ קלות במרכז. הבלילה dacquoise והעוגה הן לעלות, אבל לקראת סוף האפייה, העוגה יהיה כיפה קצת מעל dacquoise לפצל במרכז.
תן את העוגה מגניב במחבת על מתלה חוט עד התחתון הוא כבר לא חם למגע. (במחבת המתכת, העוגה יכולה להיות unmolded לאחר 20 דקות של קירור.) להפעיל מרית מתכת קטנה בין הצדדים של המחבת ואת הצדדים של העוגה, לחיצה חזקה על המחבת, ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה. מגניב לגמרי. ללא חשיפה, העוגה unfrosted ישמור במשך 2 ימים בטמפרטורת החדר.