עוגת השוקולד חסרת הקמח של ג'ינה
עוגת השוקולד חסרת הקמח של ג'ינה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר קונדיטוריה, ברנדי, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, עוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת קמח שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לרסס מחבת springform 9 אינץ ' עם תרסיס אפייה. בשורה התחתונה של המחבת עם מעגל של נייר קלף ולרסס שוב.
בסיר בינוני על אש נמוכה, לשלב את השוקולד והחמאה, כל הזמן ערבוב עד משולב באופן מלא.
בקערה גדולה מוסיפים את הסוכר והביצים. באמצעות מערבל כף יד להכות יחד עד אור ורך, על 5 דקות. תוך ערבוב, לאט להוסיף אבקת קקאו, מלח, תמצית וניל, וברנדי.
מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במרכז התנור שחומם מראש במשך כ 50 דקות או עד קרום דק נוצר על החלק העליון וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים.
הסר להתקרר במחבת על מתלה אופים.
הסר את הצדדים של המחבת והאבק עם אבקת סוכר ולסדר פירות יער עונתיים בצורה נעימה על ומסביב לעוגה.
עם מערבל יד, לנצח את השמנת עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר והברנדי ומכים עד בשילוב טוב.