קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת וניל בסיסית 2

עוגת וניל בסיסית 2
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת וניל בסיסית 2. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת וניל ללא ביצים, איך לעשות עוגת וניל ללא ביצים בסיסית, קאפקייקס וניל בסיסי עם ציפוי גבינת שמנת וניל, ו מרשמלו וניל בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש ל 350 מעלות F. לרסס שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
שים את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מוסיפים את הסוכר והדופק כמה פעמים כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
4
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומוסיפים למרכיבים יבשים. דופק עד התערובת נראית כמו חול גס, עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה, על 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
5
לטאטא את החלב, וניל וביצים יחד בכוס מדידה נוזלית. עם ריצת המעבד, יוצקים את החומרים הרטובים ואת התהליך כדי להפוך את הבלילה חלקה (זה לוקח פחות מדקה). מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד לשיפוד קיסם או קטן מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לקרר את העוגות על מדף במשך 15 דקות. ואז להפעיל סכין סביב הקצוות של המחבתות ולהפוך את העוגות על צלחת. הפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין על המדף, כ 45 דקות. (זה חשוב-הדובדבן עוגה חמה היא לא דבר שמח.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים