עוגת וניל פאונד
עוגת וניל פאונד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ שעה ו-49 דקות. אם יש לך מיץ דובדבנים, גרידת ליים, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת לירה וניל ושמנת חמוצה עם זיגוג וניל, עוגת וניל פאונד, ו LCD " עוגת וניל פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת מחורצת 12 עד 15 כוס עם תרסיס אפייה nonstick עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח את החמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מוסיף את זרעי וניל גרדו, להכות עד בשילוב.
מוסיפים את החלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח. בהדרגה להוסיף לתערובת החמאה, לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. לנצח את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בעדינות לקפל לתוך תערובת החמאה. כף למחבת מוכנה.
מפזרים את השקדים באופן שווה על גבי העוגה.
אופים עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות.
הסר מהמחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מגישים עם רוטב דובדבן שחור,אם תרצה.
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, קורנפלור, גרידת סיד. מערבבים את מיץ הדובדבן השחור, לטאטא עד חלקה.
תוסיף את הדובדבנים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, על 1 דקה..