עוגת חמאה אוכמניות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, חלב חמאה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: Blackberry Rhubarb Buttermilk Cake, עוגת חלב אוכמניות עם זיגוג כתום מתוק, ו Blackberry Buttermilk Panna Cottas עם Blackberry Compote.
הוראות
מקם מתלה באמצע תנור מחממים עד 350°. מחבת חמאה; שורה תחתונה עם סיבוב של נייר קלף. קלף חמאה. אבק עם קמח; לנצל את עודף. מסדרים פירות יער בשכבה אחת בתחתית המחבת; מפזרים באופן שווה עם סוכר 1/4 כוס.
לנפות 2 1/3 כוסות קמח, אבקת אפייה, מלח, וסודה לאפייה לקערה בינונית; להפריש. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה 3/4 כוס הנותרים 1/3 כוסות סוכר בקערה גדולה במהירות בינונית גבוהה, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של קערה, עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל וגלידה. להפחית את המהירות לנמוך; לנצח בתערובת קמח 3 תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה 2 תוספות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח להכות רק עד incorporated.
יוצקים הבלילה מעל פירות יער במחבת; החלק העליון.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 25 דקות.
תן מגניב במחבת להגדיר על מתלה חוט במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין דק, חד סביב קצה המחבת כדי לשחרר.
הסר צדדים מחבת. הפוך עוגה על מתלה ולהסיר תחתית מחבת; לקלף קלף. אבק העליון בנדיבות עם אבקת סוכר ולתת מגניב לחלוטין.