קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרשמלו שחור תחתון

עוגת מרשמלו שחור תחתון
עוגת מרשמלו עם תחתית שחורה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטטה מייפל ללא גלוטן עם תחתית עוגת זנגביל וציפוי מרשמלו חמוץ שמנת, עוגת תחתית שחורה, ו פאי שחור-תחתון.

הוראות

1
מערבבים קמח, חמאה, קיצור ירקות, סוכר ומלח במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
הוסף 3 כפות מי קרח להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. לשטח לדיסק. לעטוף דיסק בצק פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13-14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברת בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ ' עמוק. מקפלים קצה הבצק מעל ו crimp באופן דקורטיבי, הבטחת קצה הבצק עד קצה המנה. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
אופים עד חום זהוב, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום או מחליק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מעבירים את הקרום למדף וקריר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1
להקציף סוכר, קורנפלור, קקאו ומלח בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מוסיפים חלמונים, חלב ושמנת; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לטאטא מעל חום בינוני עד התערובת מתעבה רותחים, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד, חמאה ווניל ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים מילוי לקרום. מגניב על המדף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1
מניחים 1 כף מים בכוס קטנה; מפזרים ג ' לטין ללא טעם מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2
מקום כוס במחבת קטנה; להוסיף מספיק מים למחבת כדי להגיע לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא סוכר, סירופ תירס ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד להתמזג. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד מחבת. מרתיחים מבלי לערבב עד מדחום ממתקים רושם 240 ° F. תוך המשך להרתיח סירופ, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר עד פסגות קשות טופס. כאשר מדחום בסירופ רושם 120°, לאט לאט להכות סירופ חם לתוך חלבונים ביצה. המשך להכות עד הלבנים נוקשים מבריק, על 4 דקות. מקציפים בוניל. הביאו מים במחבת להרתיח. מערבבים תערובת ג 'לטין בכוס עד מתמוסס ג' לטין. בהדרגה לשפוך ג ' לטין על חלבונים ביצה להכות עד ציפוי הוא מגניב, על 8 דקות. באמצעות מרית גומי, להפיץ בעדינות ציפוי על מילוי, מה שהופך פסגות דקורטיביות. מטאטא Preheat. עוגת צלייה רק עד ציפוי הוא חום בהיר, על 1 דקה. צ ' יל פאי 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מקשטים עם שבבי שוקולד, אם תרצה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
5
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)