קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרשמלו שחור תחתון

עוגת מרשמלו שחור תחתון
עוגת מרשמלו עם תחתית שחורה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטטה מייפל ללא גלוטן עם תחתית עוגת זנגביל וציפוי מרשמלו חמוץ שמנת, עוגת תחתית שחורה, ו פאי שחור-תחתון.

הוראות

1
מערבבים קמח, חמאה, קיצור ירקות, סוכר ומלח במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
הוסף 3 כפות מי קרח להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. לשטח לדיסק. לעטוף דיסק בצק פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13-14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברת בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ ' עמוק. מקפלים קצה הבצק מעל ו crimp באופן דקורטיבי, הבטחת קצה הבצק עד קצה המנה. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
אופים עד חום זהוב, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום או מחליק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מעבירים את הקרום למדף וקריר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1
להקציף סוכר, קורנפלור, קקאו ומלח בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים חלמונים, חלב ושמנת; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא מעל חום בינוני עד התערובת מתעבה רותחים, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד, חמאה ווניל ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים מילוי לקרום. מגניב על המדף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1
מניחים 1 כף מים בכוס קטנה; מפזרים ג ' לטין ללא טעם מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מקום כוס במחבת קטנה; להוסיף מספיק מים למחבת כדי להגיע לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא סוכר, סירופ תירס ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד להתמזג. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד מחבת. מרתיחים מבלי לערבב עד מדחום ממתקים רושם 240 ° F. תוך המשך להרתיח סירופ, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר עד פסגות קשות טופס. כאשר מדחום בסירופ רושם 120°, לאט לאט להכות סירופ חם לתוך חלבונים ביצה. המשך להכות עד הלבנים נוקשים מבריק, על 4 דקות. מקציפים בוניל. הביאו מים במחבת להרתיח. מערבבים תערובת ג 'לטין בכוס עד מתמוסס ג' לטין. בהדרגה לשפוך ג ' לטין על חלבונים ביצה להכות עד ציפוי הוא מגניב, על 8 דקות. באמצעות מרית גומי, להפיץ בעדינות ציפוי על מילוי, מה שהופך פסגות דקורטיביות. מטאטא Preheat. עוגת צלייה רק עד ציפוי הוא חום בהיר, על 1 דקה. צ ' יל פאי 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקשטים עם שבבי שוקולד, אם תרצה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
5
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)