קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

כיכר ג'ינג'ר עם ממרח משמש-ריקוטה

כיכר ג'ינג'ר עם ממרח משמש-ריקוטה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, כיכר ג'ינג'ר עם ממרח משמש-ריקוטה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. תמורת 17 אגורות למנה , תקבלו ארוחה קלה שמגישה 32. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 94 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך סודה לשתייה, חמאה, ציפורן טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 11% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר ממרח סלמון , ממרח משמש וממרח משמש-אגוזים .

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הסוכר והמולסה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1/2 עד 2/3 כוס גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים1/2 עד 2/3 כוס גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
ליקריץ אדום, מחולקליקריץ אדום, מחולק
עלי נענע טריים שנקטפועלי נענע טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
צנצנות ליטרצנצנות ליטר
2
להוסיף ביצה; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
3
שלבו את הקמח, הג'ינג'ר, המלח, הסודה לשתייה, הקינמון והציפורן; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציפורןציפורן
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
בננה נוספת לא חובהבננה נוספת לא חובה
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
4
מעבירים ל-9 אינץ' משומן ומקומח. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
5
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
טוויסט ליקריץ מתפרקטוויסט ליקריץ מתפרק
1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6
מערבבים בקערה קטנה את הגבינה, המשמשים, סוכר הקונדיטורים וקליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צנצנות ליטרצנצנות ליטר
7
חותכים את הקצוות מהכיכר וחותכים ל-16 פרוסות.
8
מורחים 2 כפות פרוסות על כל אחת משמונה פרוסות לחם; למעלה עם שארית הלחם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות אורגנו טרי קצוץ4-1/2 כפיות אורגנו טרי קצוץ
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
9
חותכים כל כריך לארבע רצועות ברוחב 1 אינץ'.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV ארמון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
NV ארמון
NV ארמון
זהו משקה מרענן מאוד, עם טעם ארומטי מלא מסוג פירות יער. יש רמזים של צימוקים כהים של האף עם תות טרי מושך. מומלץ להגיש קר עם קוביות קרח, כקינוח לכל ארוחה.