עוגת עגבניות מיושנת
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמן canolan, מלח כשר, קיצור ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת העגבניות של סנדי, ו רוטב עגבניות מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
הכן Piecrust: תהליך הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם ריצת מעבד, בהדרגה להוסיף 3 כף. מים קרים כקרח, 1 כף. בכל פעם, ולעבד עד הבצק יוצר כדור ועוזב צדדים של קערה, להוסיף עד 1 כף. עוד מים, אם צריך. לעצב בצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד. תרגע 30 דקות.
לפתוח את הבצק, ומניחים על משטח מקומח קלות; מפזרים מעט קמח.
הקש בצק לצלחת עוגה 9 אינץ'. לקצץ בצק 1 אינץ ' גדול יותר מאשר קוטר של צלחת עוגה; לקפל התלוי בצק תחת עצמו לאורך שולי צלחת עוגה. צ ' יל 30 דקות או עד המשרד.
קו piecrust עם רדיד אלומיניום; למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה. (זה ישמור את הקרום מבעבע למעלה.)
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
אופים ב 425 במשך 20 דקות.
אופים 5 דקות או עד השחמה. מגניב לחלוטין על תבנית אפייה על מתלה תיל (כ -30 דקות). הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מניחים עגבניות בשכבה אחת על מגבות נייר; מפזרים 1 כפית. מלח.
בינתיים, בצל מטוגן ו 1/4 כפית. כל מלח ופלפל בשמן חם במחבת מעל חום בינוני 3 דקות או עד הבצל רך.
לטפוח עגבניות יבש עם מגבת נייר.
עגבניות שכבה, בצל, ועשבי תיבול בקרום מוכן, תיבול כל שכבה עם פלפל (1 כפית. סה " כ). מערבבים יחד גבינות ומיונז; להפיץ על עוגה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה, קצוות מיגון עם רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מגישים חם, חם, או בטמפרטורת החדר.