עוגת קינמון-אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שמרים קינמון ואגוז. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 559 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שמנת, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: אפרסק ועוגת קינמון קלויה עם סוכר קינמון # Bundtamonth, עוגת גזר אגוז, ו עוגת אגוז מתובל Bundt® .
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל בנדיבות מחבת 12 כוס עם חמאה; להפריש.
מערבבים את הסוכר החום, אגוזי מלך, וקינמון בקערה קטנה; להפריש. לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה בינונית; להפריש.
שלב את החמאה הנמדדת וסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה על מהירות בינונית עד מעורבב היטב, על 2 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי. להחזיר את המערבל למהירות בינונית ולערבב עד אור בצבע ונצר, על 4 דקות יותר.הפוך את המיקסר לנמוך והוסף את הווניל.
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.
מוסיף את תערובת הקמח השמורה, להפוך את המיקסר נמוך, ומערבבים רק עד חלקה.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים רק עד incorporated.
מוסיפים את תערובת הסוכר החום השמורה ומערבבים רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 60 עד 65 דקות.
שלב את כל המרכיבים למעט וניל בסיר בינוני על חום בינוני, לטאטא עד הסוכר מתמוסס, ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד syrupy מעט, על 5 דקות.
הסר מן החום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.Rewhisk זיגוג ולטפטף אותו על החלק העליון של העוגה (אם הזיגוג נראה רזה מדי, להוסיף אבקת סוכר מנופה על ידי כף עד שהוא מגיע עקביות הרצוי).
בואו לשבת עד זיגוג קובע, כ -30 דקות. אבק עם אבקת סוכר ממש לפני ההגשה.שיוך משקאות: 1999 Hetsolo Tokaji Aszu 3 Puttonyos, הונגריה. כוס שמימית של בוטרייטיס המושפעת מהונגריה תהיה הבחירה המנוונת לעוגה המתובלת הזו. הערות של קרמל מיובש, קליפת תפוז, ודבש להתאים את הניואנסים אגוזים ותבלינים של קינוח זה.