עוגת קרמל לאטה
עוגת קרמל לאטה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 249 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד אפייה, ביצים, תערובת עוגת מתכון חמאת בטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו קרמל לאטה עוגת שמרים, שוקולד לבן קרמל לאטה קאפקייקס ליום שוקולד קרמל לאומי, ו קרמל לאטה גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, מניחים תערובת עוגה. בכוס 1 כוס מדידה, מערבבים 1 כוס מים חמים ו 1 כף גרגרי אספרסו עד שגרגרים מומסים.
מוסיפים תערובת אספרסו, חמאה וביצים לתערובת עוגה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות; לגרד קערה. הכה במהירות בינונית 2 דקות יותר.
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב במחבת על מדף קירור 15 דקות.
בינתיים, כף דולצ ' ה דה leche לקערה בינונית למיקרוגל. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס מים חמים, 3 כפות גרגירי אספרסו ורום; מערבבים לתוך dulce de leche עד חלקה. מיקרוגל נחשף על גבוה 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב לאחר כ 1 דקה עם מקצף, עד pourable. הניחו בצד בזמן שהעוגה מתקררת.
לתקוע מקורר עוגה כל 1/2 אינץ ' עם קצה הידית של כף עץ.
יוצקים תערובת dulce de leche באופן שווה על עוגה; להפיץ תערובת על גבי עוגה עם מרית מתכת כדי למלא חורים. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. כיסוי; להכניס למקרר 2 שעות.
בקערה בינונית, לנצח קצפת ואבקת סוכר במהירות גבוהה עד נוקשה.
מורחים קצפת באופן שווה על עוגה צוננת.
מפזרים שוקולד קצוץ. חנות מכוסה במקרר.