קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד ושקדים משובשים

עוגת שוקולד ושקדים משובשים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוגת שוקולד משובשת, עוגת שוקולד משובשת, ו עוגת שמשים מיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מברשת ביסודיות 1.5 ליטר bundt פח עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור ורך. מערבבים בתמצית השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מערבבים יחד את אבקת האפייה, הקמח ושקדים טחונים. הכה בביצה אחת בכל פעם, הוספת כפית של תערובת הקמח בין. חזור עד שכל שלוש הביצים נוספו, ואז לקפל את תערובת הקמח הנותרת ומערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
כפית חצי הבלילה לעוגה לתוך קערה נפרדת ומערבבים בממרח הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את שבבי השוקולד לחצי השני של התערובת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
7
הוסף כפיות של כל אחד batters לסירוגין את הפח ולגרור את הידית של כפית דרך התערובת כדי ליצור אפקט משובש.
8
אופים במשך כ 40 דקות ולאחר מכן לבדוק את העוגה כדי לראות אם שיפוד מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר יוצא נקי. העוגה תיקח 40-50 דקות, בהתאם הפרופורציות של פח bundt שלך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
תן לעוגה להתקרר בתוך הפח במשך 10 דקות לפני היציאה על מתלה קירור. לאחר התקרר, אבק העוגה עם קצת סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת באנדט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "