עוגת שוקולד ושקדים משובשים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוגת שוקולד משובשת, עוגת שוקולד משובשת, ו עוגת שמשים מיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
מברשת ביסודיות 1.5 ליטר bundt פח עם חמאה מומסת.
שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור ורך. מערבבים בתמצית השקדים.
מערבבים יחד את אבקת האפייה, הקמח ושקדים טחונים. הכה בביצה אחת בכל פעם, הוספת כפית של תערובת הקמח בין. חזור עד שכל שלוש הביצים נוספו, ואז לקפל את תערובת הקמח הנותרת ומערבבים בחלב.
כפית חצי הבלילה לעוגה לתוך קערה נפרדת ומערבבים בממרח הקקאו.
מוסיפים את שבבי השוקולד לחצי השני של התערובת.
הוסף כפיות של כל אחד batters לסירוגין את הפח ולגרור את הידית של כפית דרך התערובת כדי ליצור אפקט משובש.
אופים במשך כ 40 דקות ולאחר מכן לבדוק את העוגה כדי לראות אם שיפוד מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר יוצא נקי. העוגה תיקח 40-50 דקות, בהתאם הפרופורציות של פח bundt שלך.
תן לעוגה להתקרר בתוך הפח במשך 10 דקות לפני היציאה על מתלה קירור. לאחר התקרר, אבק העוגה עם קצת סוכר הדובדבן.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת באנדט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "