עוגת שוקולד מיושנת
עוגת שוקולד מיושנת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-530 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שוקולד מיושנת, עוגת שוקולד מיושנת, ו עוגת שוקולד מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
קח הכל מהמקרר כך שכל החומרים יכולים לבוא בטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את כל מרכיבי העוגה: קמח, סוכר, אבקת אפייה וסודה, קקאו, חמאה, ביצים, וניל ושמנת חמוצה למעבד מזון ותהליך עד שיש לך בלילה חלקה ועבה. אם אתה רוצה ללכת את הדרך הארוכה מסביב, רק לערבב את הקמח, סוכר וחומרי החמצה בקערה גדולה ולהכות את החמאה הרכה עד שיש לך תערובת משולבת וקרם. עכשיו לטאטא יחד את הקקאו, שמנת חמוצה, וניל, וביצים והכה זה לתוך קערת התערובת שלך.
מחלקים את הבלילה, באמצעות מרית גומי כדי לעזור לך לגרד ולהתפשט, לתוך פחים מוכנים ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי, אשר צריך להיות כ 35 דקות, אבל זה חכם להתחיל לבדוק ב 25 דקות. כמו כן, זה עשוי להיות הגיוני לעבור 2 עוגות סביב בתנור באמצע זמן הבישול.
הסר את העוגות, בקופסאות שלהם, כדי מתלה תיל ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני היציאה של הפחים שלהם. אל תדאג על כל סדקים כפי שהם בקלות להיות מכוסה על ידי ציפוי מאוחר יותר.
כדי להפוך את הציפוי הזה, להמיס את השוקולד וחמאה בקערה בגודל טוב או במיקרוגל או תלוי על מחבת של מים רותחים. ללכת לאט בכל מקרה: אתה לא רוצה שום שריפה או תפיסה.
בעוד השוקולד והחמאה מתקררים מעט, מסננים את הסוכר של הממתקים לקערה אחרת. או, קל יותר, לשים את הסוכר הדובדבן לתוך מעבד מזון בליץ כדי להסיר גושים.
מוסיפים את סירופ התירס לתערובת השוקולד המקורר, ואחריו שמנת חמוצה ווניל ולאחר מכן כאשר כל זה משולב לטאטא בסוכר ' מסונן. או פשוט לשפוך את התערובת במורד המשפך של מעבד המזון על אבקת הסוכר, עם המנוע פועל.
ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים רותחים, לומר כפית או כך, או אכן סוכר יותר ממתקים, תלוי אם אתה צריך את הציפוי להיות רזה או עבה יותר. זה צריך להיות נוזלי מספיק כדי מעיל בקלות,אבל עבה מספיק לא לטפטף.
בחר את העוגה שלך לעמוד או צלחת לחתוך 4 רצועות אפייה קלף כדי ליצור ריבוע לשבת 1 של העוגות, uppermost (כלומר מעט כיפה) בצד למטה.
כפית על 1/3 של הציפוי על מרכז העוגה-חצי וממרח עם סכין או מרית עד שאתה מכסה את החלק העליון של זה באופן שווה. תושיב את העוגה השנייה למעלה, בדרך הרגילה למעלה, לוחץ בעדינות כדי כריך 2 יחד.
כף עוד 1/3 של הזיגוג על החלק העליון של העוגה ולהפיץ אותו בצורה מערבולת, מרקם (אם כי אתה יכול ללכת על גימור חלק אם אתה מעדיף, ויש לי סבלנות).
מורחים את הצדדים של העוגה עם זיגוג ולהשאיר כמה דקות עד להגדיר, ואז בזהירות למשוך את רצועות הנייר.
אני אוהב לנקד את החלק העליון של זה עם אמנון ותמר סוכר, ואתה חייב להודות, הם נראים קסומים, אבל באמת אין צורך לעשות משלחת קניות מתוך זה. כל דבר, או בעצם שום דבר, יעשה.