פאי מקרר פינה קולדה
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. לכו לחנות וקנו קרם קוקוס, סוכר, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו וידאו פאי פינה קולדה ללא אפייה, פינה קולדה, ו פינה קולדה ג'אם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את המרכיבים הראשונים 3; בחוזקה לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
העברה מתלה תיל; מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מערבבים יחד סוכר וקורנפלור בסיר כבד קטן; מערבבים באננס. תוך ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה על חום בינוני גבוה; לבשל (לשמור ערבוב!) 1 דקה או עד מעובה.
הסר מהחום; מגניב לחלוטין (כ -20 דקות).
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד, באמצעות מצורף whisk, עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 כוס קרם קוקוס, מכות במהירות נמוכה רק עד מעורבב. (Chill הנותרים 1/2 כוס קרם קוקוס עד מוכן לשימוש.)
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מורחים תערובת אננס מקורר על החלק התחתון של piecrust; תערובת גבינת שמנת כפית על תערובת אננס.
אופים ב 350 במשך 38 עד 42 דקות או עד סט. מגניב לחלוטין על מתלה תיל (בערך 1 שעה). כיסוי וצינה 4 שעות.
מקציפים שמנת במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס קרם של קוקוס, להכות עד פסגות רכות טופס; להפיץ על העוגה.
הערה: בדקנו עם עוגיות קבלר עוגיות פקאן ו קוקו Lpez קרם של קוקוס.