קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פודינג לחם פונטינה ופרמזן פטריות

פודינג לחם פונטינה ופרמזן פטריות
מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פונטינה, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם פטריות, כרישה ופרמזן, נקניק, פונטינה, פודינג לחם תרד, ו פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים קוביות לחם על מחבת ג ' לי רול; מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד קלוי קלוי, מפנה פעמיים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף שאלוט ופטריות; לטגן 12 דקות או עד השחמה קלות לחות מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
7
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מניחים חצי קוביות לחם בתחתית צלחת אפייה 11 x 7inch מצופה ספריי בישול. מסדרים תערובת פטריות באופן שווה על קוביות לחם; מפזרים 1/2 כוס פונטינה ו 1 כף פרמזן. למעלה עם קוביות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מערבבים חלב, מרק וביצים, ערבוב עם מקציף; לשפוך על תערובת לחם. לחץ בעדינות עם גב כף; תן לעמוד 30 דקות. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס פונטינה הנותרים 1 כף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
12
חתוך ל-6 ריבועים.