פטריות ממולאות בייקון
פטריות ממולאות בייקון יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם בייקון, זיתים, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות ממולאות בייקון, בייקון ופטריות ממולאים פלפלים, ו פטריות ממולאות בייקון וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
העברת פרוסות בייקון למגבות נייר, הזמנת טפטוף בייקון במחבת. קותלי חזיר מתפוררים כשמקוררים אותם.
הסר גבעולים מן פטריות ולהגדיר גבעולים בצד.
מניחים פטריות, צדדים חלולים למעלה, על תבנית אפייה; לצחצח את הקרביים עם חמאה מומסת.
קוצצים גבעולי פטריות; לבשל ומערבבים גבעולים קצוצים, זיתים שחורים, בצל ירוק, בייקון מתפורר בטפטופי בייקון על חום בינוני עד גבעולי פטריות לשחרר את הנוזל שלהם, כ 5 דקות.
מוסיפים שום, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין; מערבבים למעיל.
להטות את המחבת מעט; להעביר תערובת ירקות בייקון לצד אחד, המאפשר את טפטוף בייקון לבריכה לצד השני.
לטאטא קמח לתוך טפטוף בייקון עד חלקה דמוי להדביק; לאט לערבב חלב עד רוטב חלק.
מערבבים תערובת ירקות-בייקון לתוך הרוטב.
מוסיפים גבינה אמריקאית וגבינת פרמזן; מבשלים ומערבבים עד שהגבינות נמסות, כ -5 דקות. מילוי כפיות לכובעי פטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד פטריות מכרז ומילוי הוא השחמה קלה, על 20 דקות.
הסר פטריות מסדין אפייה וקריר על מגש במשך 2 דקות לפני ההגשה.