קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ממולאות בייקון

פטריות ממולאות בייקון
פטריות ממולאות בייקון יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם בייקון, זיתים, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות ממולאות בייקון, בייקון ופטריות ממולאים פלפלים, ו פטריות ממולאות בייקון וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברת פרוסות בייקון למגבות נייר, הזמנת טפטוף בייקון במחבת. קותלי חזיר מתפוררים כשמקוררים אותם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר גבעולים מן פטריות ולהגדיר גבעולים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מניחים פטריות, צדדים חלולים למעלה, על תבנית אפייה; לצחצח את הקרביים עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
קוצצים גבעולי פטריות; לבשל ומערבבים גבעולים קצוצים, זיתים שחורים, בצל ירוק, בייקון מתפורר בטפטופי בייקון על חום בינוני עד גבעולי פטריות לשחרר את הנוזל שלהם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מוסיפים שום, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
להטות את המחבת מעט; להעביר תערובת ירקות בייקון לצד אחד, המאפשר את טפטוף בייקון לבריכה לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לטאטא קמח לתוך טפטוף בייקון עד חלקה דמוי להדביק; לאט לערבב חלב עד רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מערבבים תערובת ירקות-בייקון לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
מוסיפים גבינה אמריקאית וגבינת פרמזן; מבשלים ומערבבים עד שהגבינות נמסות, כ -5 דקות. מילוי כפיות לכובעי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
12
אופים בתנור שחומם מראש עד פטריות מכרז ומילוי הוא השחמה קלה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר פטריות מסדין אפייה וקריר על מגש במשך 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך