פנה עם כרוב ניצנים ובייקון פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת פרמזן רג'יאנו, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכונים דומים: בייקון וכרוב ניצנים פנה, לימון חדור כרוב ניצנים חמאה W / בייקון פלפל פריך, ו פן ריגטה עם כרוב ניצנים וגורגונזולה.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז היטב.
3
כרוב ניצני קיטור, מכוסה, 7 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מוסיפים כרוב ניצנים לטפטוף בייקון במחבת; לטפטף 5 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים פסטה מבושלת; מכסים תערובת, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
8
מערבבים חלב, קמח ומרק, מערבבים היטב עם מקצף. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב היטב. מבשלים 6 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינת 1/4 כוס, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים רוטב על תערובת פסטה, משליכים למעיל. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה, אגוזים, בייקון, ופלפל; לשרת מיד.