ללא גלוטן פאי מקדמיה
ללא גלוטן ציפוי עוגת מקדמיה עשוי להיות רק את הקרום שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 260 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, אגוזי מקדמיה, קמח סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. נסו עוגיות מנגו שוקולד לבן Macadamia אגוז {ללא גלוטן, ביצה חינם, חלב חינם), דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את אגוזי מקדמיה לתוך מיכל של מעבד מזון, להתמזג עד שהם מגיעים חמאת בוטנים כמו עקביות. לגרד לתוך קערה, ומערבבים את הביצים קמח סויה עד מעורבב היטב.
מניחים את הבצק בין שתי פיסות נייר שעווה, ומתגלגלים לתוך מעגל 12 אינץ'.
הסר את החתיכה העליונה של נייר שעווה, ולהפוך את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ'. לחץ לתוך החלק התחתון ומעלה בצדדים.
אופים במשך 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב בהיר. השתמש בכל מתכון קורא קרום עוגה משובצת.