קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

תפוחי אדמה מסולסלים עם עגבניות ופלפלים

תפוחי אדמה מסולסלים עם עגבניות ופלפלים
תפוחי אדמה מסולסלים עם עגבניות ופלפלים יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חלב, פירורי לחם, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פלפלים אפויים עם עגבניות, חציל קלוי עם פלפלים, עגבניות ועשבי תיבול, ו סלט עדשים עם גזר, עגבניות צהובות ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את החלמונים ביצה 1/2 כוס חלב בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים את החלב 1 כוס הנותרים 1 כוס שמנת בסיר בינוני; מערבבים את אגוז מוסקט, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום ואת עלי המפרץ ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף את תפוחי האדמה ומבשלים עד חצי מבושל, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
הסר מהחום. בהדרגה מערבבים בתערובת חלב ביצה ו 1 כוס gruyere. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
5
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
שים את העגבניות, פלפלים ובצל על תבנית אפייה בערימות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
טפטוף כל ערימה עם 2 כפיות שמן זית ומפזרים כל אחד עם 1 כפית herbes de Provence, ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק כל ערימה של ירקות מעיל, ואז להפיץ את הערימות. לצלות עד רך חרוך סביב הקצוות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מברשת 1 1/2-ליטר אפייה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מפזרים חצי פירורי הלחם (1/2 כוס בתוספת 2 כפות) בצלחת. כפית את מחצית תפוחי האדמה ולסדר באופן שווה על פירורי הלחם; העליון עם בצל צלוי וחצי כל אחת עגבניות ופלפלים. למעלה עם שאר תפוחי האדמה בשכבה זוגית ואת כל תערובת הקרם; להשליך את השום ואת עלי המפרץ. למעלה עם שאר העגבניות והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
11
אופים עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים קלות, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
טפטוף עם קרם 1/2 כוס הנותרים ומפזרים את 1/2 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות פירורי לחם ו 1/2 כוס gruyere. המשיכו לאפות עד שהגבינה תימס, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
GruyereGruyere
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
14
צילום: קאנה אוקדה