קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

פסטה עם אספרגוס ופרושוטו

פסטה עם אספרגוס ופרושוטו
פסטה עם אספרגוס ופרושוטו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 721 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, יין, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו פסטה פרושוטו ואספרגוס, פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מבשלים את הפרושוטו במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא הופך מעט שומן ומתחיל להשחים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השום והטימין ומבשלים עד שהשום רק מתחיל להתרכך, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את היין. מחזירים לאש ומבשלים עד שהיין מתאדה מעט, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מוסיפים את השמנת ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
בינתיים מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כשהתווית מכוונת, מוסיפים את האספרגוס ברגע האחרון של הבישול. שמרו 1/2 כוס מי בישול, ואז מרוקנים את הפסטה והאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מוסיפים את הגבינה לרוטב השמנת ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מוסיפים את הפסטה והאספרגוס וזורקים לציפוי, מוסיפים מעט ממי הבישול השמורים לשחרור, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות ומעליהם עוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
צילום: אנטוניס אכילוס