פסטה עם אספרגוס ופרושוטו
פסטה עם אספרגוס ופרושוטו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 721 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, יין, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו פסטה פרושוטו ואספרגוס, פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מבשלים את הפרושוטו במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא הופך מעט שומן ומתחיל להשחים, כ -2 דקות.
מוסיפים את השום והטימין ומבשלים עד שהשום רק מתחיל להתרכך, בערך 30 שניות.
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את היין. מחזירים לאש ומבשלים עד שהיין מתאדה מעט, כ -2 דקות נוספות.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את השמנת ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -3 דקות נוספות.
בינתיים מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כשהתווית מכוונת, מוסיפים את האספרגוס ברגע האחרון של הבישול. שמרו 1/2 כוס מי בישול, ואז מרוקנים את הפסטה והאספרגוס.
מוסיפים את הגבינה לרוטב השמנת ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הפסטה והאספרגוס וזורקים לציפוי, מוסיפים מעט ממי הבישול השמורים לשחרור, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות ומעליהם עוד גבינה.