קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

פסטה עם אספרגוס ופרושוטו

פסטה עם אספרגוס ופרושוטו
פסטה עם אספרגוס ופרושוטו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 721 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, יין, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו פסטה פרושוטו ואספרגוס, פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מבשלים את הפרושוטו במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא הופך מעט שומן ומתחיל להשחים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את השום והטימין ומבשלים עד שהשום רק מתחיל להתרכך, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את היין. מחזירים לאש ומבשלים עד שהיין מתאדה מעט, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
מוסיפים את השמנת ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
בינתיים מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כשהתווית מכוונת, מוסיפים את האספרגוס ברגע האחרון של הבישול. שמרו 1/2 כוס מי בישול, ואז מרוקנים את הפסטה והאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
מוסיפים את הגבינה לרוטב השמנת ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מוסיפים את הפסטה והאספרגוס וזורקים לציפוי, מוסיפים מעט ממי הבישול השמורים לשחרור, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות ומעליהם עוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
צילום: אנטוניס אכילוס