גשו לסופר וקנו בצל, בוקונצ'יני, פטוצ' יני ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו עגבניות במרינדה עם מוצרלה, מוצרלה במרינדה עם בזיליקום ועגבניות מיובשות, ו פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב בעדינות את העגבניות, בצל, שמן, בוקונצ ' יני, 1 1/2 כפיות מלח, ו 3/4 כפית פלפל. מניחים בצד ולתת לרבד בטמפרטורת החדר לפחות 10 דקות. בינתיים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הפסטה ובזיליקום סחוט לעגבניות במרינדה וזורקים לשלב. מחלקים בין קערות בודדות.טיפ: ככל שתערובת העגבניות שוקעת יותר, כך היא הופכת לטעימה יותר. שמור את זה במקרר עד 2 ימים. כפית אותו מעל עוף או לחם חם.