פסטה עם רוטב זית שחור: סטרינגוזי כל זית
פסטה ברוטב זית שחור: זית סטרינגוזי אללה היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1027 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי זית ופומודורו, טפנד זית שחור קל (גם עם גרסת זית ירוקה!), ו פסטת פסטו זית + כוכב מתנת שמן זית כתית מעולה.
הוראות
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון ומרדדים אותו לרביעי מהעובי האחרון במכונת גלגול פסטה.
חותכים לסרטים בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים בצד.
במחבת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים על אש גבוהה עד שהפטריות משחימות. בקערה של מעבד מזון, שלבו את הפטריות המוקפצות והשום, הזיתים והפטרוזיליה והמחית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
באותה מחבת מטגנת מחממים את החמאה על אש גבוהה עד שהיא מקציפה ושוככת.
מוסיפים את מחית הזית ופתיתי צ ' ילה ומבשלים 5 דקות. מתבלים לפי הטעם.
מבשלים את הפסטה במים רותחים 1 או 2 דקות.
מסננים וזורקים לתבנית המטגנת עם הרוטב. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגררים פרמיג 'אנו-רג' יאנו ומגישים מיד.
תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מפזרים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.