פסטינה עם אפונה וגזר
פסטינה עם אפונה וגזר עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. אם יש לכם גזר, בצל, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פסטינה עם אפונה וגזר, אפונה וגזר חדישים, ו גזר עם אפונה ופנצ'טה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
ניקוז, שמירה על כוס 1 של מי הפסטה.
במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד רך, כ 7 דקות.
מוסיפים את הגזר והמלאי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את האפונה למחבת ומבשלים 2 דקות עד שהאפונה מחוממת והגזר רך. מערבבים את הפסטה המבושלת.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הגבינות. מערבבים עד התערובת משולבת ויוצר רוטב. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מעבירים לקערה גדולה ומקשטים עם בזיליקום קצוץ.