קבב בקר
קבב בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.88 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 89 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 911 קלוריות. אם יש לכם יוגורט, שום, סטייק עגול תחתון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא אפרסק בריא בן 5 דקות כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 2 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 82%. נסו קבב בקר, קבב בקר, ו קבב בקר וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 8 שיפודי במבוק, ספוג במים במשך כ 20 דקות
בקערה גדולה להקציף יחד שמן קנולה, שום, יוגורט, כמון, מלח, פלפל ורוטב חם. שמרו מחצית מהמרינדה, בקערה מכוסה, והכניסו למקרר.
מוסיפים קוביות בקר למרינדה שנותרה, מכסים ומכניסים למקרר לכל מקום בין 30 דקות ללילה.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום גבוה בינוני. הקפידו לשמן את משטח הגריל לפני שצולים את הקבבים.
משחילים קוביות בקר וחתיכות בצל על שיפודים, לסירוגין 3 חתיכות בקר ובצל לכל שיפוד. הניחו קוביות בקר נוספות לשימוש אחר.
מניחים שיפודים על מחבת הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד לבינוני-נדיר.
מניחים קבבים על מגש הגשה יחד עם קוסקוס חריף.
מזלפים מעט מהמרינדה השמורה ומגישים.
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
קולים שום עם פתיתי פלפל אדום למשך 2 דקות והקפידו לא לשרוף שום.
מוסיפים את מרק העוף, מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה. מערבבים קוסקוס, מכסים ומסירים מהאש.
תן לעמוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוך במזלג.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.