קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

רגל כבש עם לפת קלויה

רגל כבש עם לפת קלויה
גשו לסופר וקנו בצל ירוק, עגבניות שזיפים, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: קציצות כבש עם ירקות קלויים, מתלה של כבש עם לפת תינוק וסלסה מנטה ורדה, ו לפת קלויה.

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 500 מעלות F. באמצעות סכין קילוף, לעשות חתכים עמוקים, 2 סנטימטרים זה מזה, בכל רחבי הטלה; לשפשף עם מלח 2 כפות וכמה טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
כבשכבש
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
2
להעביר את הטלה למחבת צלייה, צד שומן למעלה. לסחוט את המיץ של 1 לימון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
לימוןלימון
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
צולים את הטלה עד שרוב השומן הוא שניתנו ואת העור מתחיל חום, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
4
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 30 עד 40 דקות. השליכי את השומן מהמחבת והניחי את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
5
בינתיים, לקצץ את הירוקים מן הלפת.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
ירוקירוק
6
חותכים כל לפת גדולה במחצית.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
7
בערך לקצוץ 2 צרור בצל ירוק ולהעביר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מוסיפים את הפטרוזיליה, שמיר, מרז ' ורם, סלרי ושום ודופק כדי ליצור משחה גסה. מחזיק את העצם, לעמוד רגל כבש למעלה לשפשף את הדבק על כל זה; לחזור למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
מרז ' ורםמרז ' ורם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
שוםשום
עצםעצם
שמירשמיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
חותכים את 4 צרור הנותרים לחתיכות 2 אינץ'. פזר את הבצל הירוק, לפת ועגבניות סביב הכבש ומתבלים במלח ופלפל. לסחוט את המיץ של לימונים 2 הנותרים על כבש טפטוף עם שמן זית. כיסוי רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
לפתלפת
לימוןלימון
מיץמיץ
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולצלות את הטלה 1 שעה. לחשוף ולהמשיך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 145 מעלות F עבור בינוני, 30 עד 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
11
תן מנוחה 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך.
12
מגישים עם ירקות ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
צילום: ג ' וני וליאנט