קישואים ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים ממולאים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לכם בייקון אוסקר מאייר, חמאה, פירורי לחם panko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, קישואים ממולאים: קישואים Ripieni, ו קישואים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קישואים לאורך במחצית; לגרוף את המרכזים על קרש חיתוך, עוזב 1/8 אינץ ' - פגזים עבים.
מניחים פגזים בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
קוצצים בשר קישואים. ממיסים 1 כף. חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וקישואים קצוצים; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז.
מוסיפים עגבניות ובייקון; מבשלים 2 דקות. מערבבים בגבינה. כפית לתוך קונכיות קישואים.
ממיסים את שאר החמאה באותו מחבת.
מוסיפים פירורי פאנקו; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד חום זהוב.
אופים 15 דקות. או עד מחומם דרך.