קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם
אם יש לכם פלפל טחון, סוכר חום, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו פשטידת קציץ בשר, קציץ בשר Tex-Mex, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להקציף ביצים, חלב, מלח ופלפל שחור טחון בקערה גדולה.
מוסיפים לחם מתפורר ומערבבים עד מומס.
מערבבים בשר בקר טחון, בצל, גבינת צ 'דר, וגזר לתערובת לחם; תערובת העברה למחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מערבבים סוכר חום, קטשופ וחרדל בקערה קטנה; להפיץ על תערובת בשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, 1 עד 1 1/4 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).