קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

קרפדה אולטימטיבית בחור

קרפדה אולטימטיבית בחור
הקרפדה האולטימטיבית בחור סובבת סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1147 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 91g של שומן למנה. מתכון זה של מזון טוב של ה-BBC דורש קמח, קמח, שמן צמחי, בייקון פסים פריחה. וזה די טוב. קרפדה בחור, קרפדה בחור, ו קרפדה-in-the-חור דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך
2
לנפות את הקמח ולעשות באר במרכז סדק בביצה. הכה בקלילות, ואז בהדרגה לשפוך חצי חלב ומים, מכות כל הזמן כדי ליצור בלילה חלקה, עבה. המשך במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים בנוזל הנותר. (הבלילה יכולה להתבצע כמה שעות לפני הזמן, אם כי בניגוד לדעה הרווחת זה לא השתפר על ידי עמידה.)
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
3
לעטוף מקצץ בייקון סביב כל נקניק ואז לשים אותם, במרווחים זה מזה, בתוך פח צלייה גדול (רצוי מתכת). פיזור על הבצל וטפטוף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחרשמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
4
אופים במשך 15-20 דקות עד הבייקון והנקניקיות מתחילים לצבוע והבצל הוא צרוב חום בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך
5
הסר מהתנור במהירות לשפוך את הבלילה על הנקניקיות. חזור לתנור לעוד 35-40 דקות עד הבלילה הוא פריך ועולה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך
6
בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
7
מחממים את שמן הירקות במחבת קטנה, מוסיפים את הבצל ומטגנים בעדינות במשך 5 דקות עד מתרככים וצבעונים קלות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
8
מוסיפים את החרדל, רוטב סויה או ווסטרשייר ומניות ומביאים לרתיחה, ערבוב. מבשלים במשך 15 דקות, ואז לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מגישים את הקרפדה עם כרוב או ברוקולי וצלעות של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות