רוטב חום מיושן
רוטב חום מיושן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 114 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טפטוף פאן, מלח ופלפל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב עגבניות מיושן, רוטב ביצים בסגנון הישן, ו עוף צלוי בסגנון הישן ורוטב..
הוראות
מיד לאחר הסרת בשר מחבת צלייה או מחבת אחרת, לנקז את הטפטוף, הזמנת 2 כפות.
מפזרים את הקמח על טפטוף; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד חום. בהדרגה מערבבים בחלב, מטאטא עם מזלג כדי לגרד את כל חתיכות בשרניות מהמחבת, ואז בהדרגה לטאטא במים. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה, על 10 דקות. טעם, ומתבלים במלח ופלפל.