המתכון רוטב לחם תירס של אמא יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך סלרי, בצל, קרקרים מלוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב קלאסי ללחם תירס, רוטב לחם תירס לקהל, ו רוטב מהיר לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את המרק, סלרי, בצל וחמאה בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.