קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

רוטב לחם תירס של אמא

רוטב לחם תירס של אמא
המתכון רוטב לחם תירס של אמא יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך סלרי, בצל, קרקרים מלוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב קלאסי ללחם תירס, רוטב לחם תירס לקהל, ו רוטב מהיר לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את המרק, סלרי, בצל וחמאה בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים תערובת מרק לתערובת לחם תירס, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מוסיפים מרווה ואת 4 המרכיבים הבאים (מרווה דרך ביצה לבן); מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים ב 375 במשך 45 דקות; מכסים ואופים 30 דקות נוספות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי