רוטב ספגטי וכדורי בשר של ג'נסן
רוטב ספגטי וכדורי בשר של ג'נסן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. אם יש לכם כדורי בשר, שמן זית, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: רוטב ספגטי וכדורי בשר של ג'נסן, רוטב ספגטי עם כדורי בשר, ו כדורי בשר ברוטב ספגטי.
הוראות
לרוטב, מערבבים את העגבניות הקצוצות, 2 פחיות רסק עגבניות, רוטב עגבניות, 4 כפיות אורגנו, 2 כפיות פטרוזיליה, בזיליקום, 2 כפיות סוכר, מלח, 6 שיני שום, שמן זית ויין אדום בסיר גדול וכבד. כיסוי, ומבשלים מעל חום בינוני עד מבעבע. לחשוף, להפחית את החום נמוך, ומבשלים לפחות שעה אחת, ערבוב לעתים קרובות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל גיליון אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
שלב את תערובת קציץ הבשר, פתיתי תירס, ביצים, 3 שיני שום, גבינת פרמזן, 3 כפות רסק עגבניות, 2 כפיות מיובשים אורגנו, 2 כפות פטרוזיליה מיובשת, 1 כף סוכר, מלח שום, אגוז מוסקט, ופלפל שחור בקערה גדולה.
מערבבים היטב עם מזלג גדול. טופס תערובת הבשר לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים המשרד.
מניחים את כדורי הבשר על המחבת מוכנה.
אופים קציצות עד השחמה ובישל אם כי, על 20 עד 30 דקות. זרוק קציצות מבושלות לתוך רוטב ספגטי חם, ומגישים מיד.