לחם בננה עם פקאן
נסו לחם בננה עם קוקוס ופקאנים, לחם בננה חמאה עם אגוזי פקאן קלויים, ו לחם בננה מסוכר חום עם אגוזי פקאן ושוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות f ומשמנים קלות מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סודה לשתייה, ומלח; להפריש.
מחית 2 של בננות עם מזלג בקערה קטנה אז עדיין יש להם קצת מרקם. עם מיקסר חשמלי מצויד עם מקציף חוט, מקציפים את הבננות והסוכר הנותרים יחד במשך 3 דקות טובות; אתה רוצה קרם בננה קל ורך.
מוסיפים את החמאה המומסת, הביצים והוניל; מכים היטב ומגרדים את צדי הקערה.
מערבבים את החומרים יבשים רק עד incorporated; אין צורך להתמזג יתר על המידה. מקפלים את האגוזים ואת הבננות פירה עם מרית גומי.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן. תן למחבת ראפ טוב על הדלפק כדי לקבל כל בועות אוויר החוצה.
אופים במשך כ 1 שעה ו 15 דקות, עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי. אל תילחץ אם לחם הבננה מפתח סדק במרכז כיכר הלחם; זו לא טעות, זה טיפוסי. סובב את המחבת מעת לעת כדי להבטיח אפילו בראונינג.
לקרר את הלחם במחבת במשך 10 דקות בערך, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני חיתוך. טוסט פרוסות לחם בננה, אבק עם סוכר של ממתקים, ומגישים.