קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה עם פקאן

לחם בננה עם פקאן
נסו לחם בננה עם קוקוס ופקאנים, לחם בננה חמאה עם אגוזי פקאן קלויים, ו לחם בננה מסוכר חום עם אגוזי פקאן ושוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות f ומשמנים קלות מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סודה לשתייה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מחית 2 של בננות עם מזלג בקערה קטנה אז עדיין יש להם קצת מרקם. עם מיקסר חשמלי מצויד עם מקציף חוט, מקציפים את הבננות והסוכר הנותרים יחד במשך 3 דקות טובות; אתה רוצה קרם בננה קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את החמאה המומסת, הביצים והוניל; מכים היטב ומגרדים את צדי הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מערבבים את החומרים יבשים רק עד incorporated; אין צורך להתמזג יתר על המידה. מקפלים את האגוזים ואת הבננות פירה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן. תן למחבת ראפ טוב על הדלפק כדי לקבל כל בועות אוויר החוצה.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
8
אופים במשך כ 1 שעה ו 15 דקות, עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי. אל תילחץ אם לחם הבננה מפתח סדק במרכז כיכר הלחם; זו לא טעות, זה טיפוסי. סובב את המחבת מעת לעת כדי להבטיח אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננהלחם בננה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לקרר את הלחם במחבת במשך 10 דקות בערך, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני חיתוך. טוסט פרוסות לחם בננה, אבק עם סוכר של ממתקים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לחם בננהלחם בננה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות