קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Orecchiette עם כרוב ניצנים ואגוזי לוז

Orecchiette עם כרוב ניצנים ואגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם כרוב ניצנים אגוזי לוז. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 372 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שום, orecchiette פסטה, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Orecchiette עם כרוב ניצנים ובייקון, Orecchiette עם כרוב ניצנים קלויים, ו כרוב ניצנים מוקפץ עם אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לזרוק נבטים עם 1 כף שמן; לסדר בצד לחתוך על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מפזרים מלח, פלפל ופנצ ' טה. צלי 1820 דקות או עד נבטים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
נבטיםנבטים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים בישול. תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להוסיף שום נבטים; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים נבטים, פרמזן, טימין, וכמה כפות שמורות מי פסטה לפסטה; מערבבים הנותרים 2 כפיות שמן. כף לתוך 4 קערות; מפזרים אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
נבטיםנבטים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון