קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

Orecchiette עם פנצ'טה, אפונה ועשבי תיבול טריים

Orecchiette עם פנצ'טה, אפונה ועשבי תיבול טריים
Orecchiette עם פנצ'טה, אפונה ועשבי תיבול טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עירית, גבינת פקורינו-רומנו, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: דגים שלמים צלויים על הגריל ממולאים בעשבי תיבול טריים ועטופים בפנצ'טה, פטוצ'יני סרט קישואים עם אפונה ועשבי תיבול טריים, ו Orecchiette עם Pancetan וברוקולי.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את pancetta ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ואת jalapeo ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את האפונה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הפסטה יחד עם מי הפסטה השמורים והגבינה. מתבלים בנדיבות עם פלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהרוטב סמיך וקטיפתי, כ -2 דקות. מערבבים את עירית, פטרוזיליה ונענע ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך