קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה

Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה
Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות ריחני מרווה חמאה חומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה חלב, מלח ים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Raviolo עם חמאת כמהין חלמון ביצה, רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה, ו בשר בקר צלע קצרה וחלמון ביצה רביולו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הפסטה: תל 3 ½ כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו יחד את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של well.As אתה מרחיב את הבאר, ממשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך 5 או 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מרדדים את בצק הפסטה אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה. מתוך גיליון פסטה דק, לחתוך 12 מעגלים בקוטר 6 אינץ'. הגדר 6 של העיגולים על מגש גיליון מאובק בקמח, לכסות עם ניילון לעטוף ולהגדיר aside.To הפוך את המילוי: להכין אמבט קרח. בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, blanch את chard במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
Chard שוויצריChard שוויצרי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים, ואז לצלול במהירות אותו לאמבט הקרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
לנקז שוב, ואז לסחוט אותו בך אגרופים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר.
5
להעביר אותו למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
הוסף ריקוטה מרוקן למעבד המזון, דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מוסיפים את אגוז מוסקט, מלח ים, פלפל ו 2 חלמונים ביצה. הפעל את המכונה עד התערובת משלבת היטב. ייתכן שיהיה עליך לגרד את הצדדים של הקערה פעם אחת כדי להבטיח שזה משולב באופן שווה. כפית את התערובת המעורבת לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול 1 ½ אינץ'.צינור טבעת של תערובת ריקוטה על ½ אינץ ' מהקצוות של כל אחד מעגלי הבצק 6 שנקבעו בצד על המגש. המטרה היא ליצור באר להחזיק אחד 6 חלמונים הנותרים על כל אחד מעגלי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף את butterchunks ואת מרווה פרוס, לטאטא לעתים קרובות וצופה בזהירות. תוכלו להבחין חמאה תקבל קצף, ולאחר מכן מוצקי החלב יתחילו חום. ברגע שזה מתחיל, להסיר מחבת מהחום. החמאה תעבור מחום לשחור במהירות, כך להגדיר את המחבת על משטח מגניב, חום הוכחה כדי להאט בישול לפני החמאה הופכת שחורה. להריח את החמאה; זה צריך להיות ארומה אגוזים, ולהיות קרמל ב color.To לסיים את המנה: להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר מלאי גדול ולהוסיף 2 כפות מלח. מנמיכים את החום לרתיחה ולתת הבועות להתפוגג. בעדינות, באמצעות מרית שטוחה רחבה, להוריד כל raviolo לתוך המים. לבשל אותם במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הסר את, בעדינות מן המים ומניח אותם אחד בכל פעם למחבת עם רוטב מרווה חמאה חום, להשתמש בכפית כדי מעיל כל אחד היטב עם הרוטב. חזור עם raviolos הנותרים. הצבת כל אחד מהם בזהירות על כל אחד 6 צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
רסס נשאר רוטב שווה על כל צלחת, וודא לכלול כמה מרווה מטוגנת גם כן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מקשטים בנדיבות עם צורם של Parmigiano-Reggiano, וכן טפטוף אופציונלי של שמן כמהין. רק ניחוח קל של שמן זה כל מה שצריך. שמן כמהין יכול להיות חתרני למדי בעת שימוש ביד כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה