Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה
Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות ריחני מרווה חמאה חומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה חלב, מלח ים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Raviolo עם חמאת כמהין חלמון ביצה, רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה, ו בשר בקר צלע קצרה וחלמון ביצה רביולו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הפסטה: תל 3 ½ כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו יחד את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של well.As אתה מרחיב את הבאר, ממשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך 5 או 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרדדים את בצק הפסטה אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה. מתוך גיליון פסטה דק, לחתוך 12 מעגלים בקוטר 6 אינץ'. הגדר 6 של העיגולים על מגש גיליון מאובק בקמח, לכסות עם ניילון לעטוף ולהגדיר aside.To הפוך את המילוי: להכין אמבט קרח. בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, blanch את chard במשך כ 3 דקות.
מוסיפים את אגוז מוסקט, מלח ים, פלפל ו 2 חלמונים ביצה. הפעל את המכונה עד התערובת משלבת היטב. ייתכן שיהיה עליך לגרד את הצדדים של הקערה פעם אחת כדי להבטיח שזה משולב באופן שווה. כפית את התערובת המעורבת לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול 1 ½ אינץ'.צינור טבעת של תערובת ריקוטה על ½ אינץ ' מהקצוות של כל אחד מעגלי הבצק 6 שנקבעו בצד על המגש. המטרה היא ליצור באר להחזיק אחד 6 חלמונים הנותרים על כל אחד מעגלי הבצק.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הוסף את butterchunks ואת מרווה פרוס, לטאטא לעתים קרובות וצופה בזהירות. תוכלו להבחין חמאה תקבל קצף, ולאחר מכן מוצקי החלב יתחילו חום. ברגע שזה מתחיל, להסיר מחבת מהחום. החמאה תעבור מחום לשחור במהירות, כך להגדיר את המחבת על משטח מגניב, חום הוכחה כדי להאט בישול לפני החמאה הופכת שחורה. להריח את החמאה; זה צריך להיות ארומה אגוזים, ולהיות קרמל ב color.To לסיים את המנה: להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר מלאי גדול ולהוסיף 2 כפות מלח. מנמיכים את החום לרתיחה ולתת הבועות להתפוגג. בעדינות, באמצעות מרית שטוחה רחבה, להוריד כל raviolo לתוך המים. לבשל אותם במשך כ 2 דקות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הסר את, בעדינות מן המים ומניח אותם אחד בכל פעם למחבת עם רוטב מרווה חמאה חום, להשתמש בכפית כדי מעיל כל אחד היטב עם הרוטב. חזור עם raviolos הנותרים. הצבת כל אחד מהם בזהירות על כל אחד 6 צלחות הגשה.
רסס נשאר רוטב שווה על כל צלחת, וודא לכלול כמה מרווה מטוגנת גם כן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 ענף רוזמרין
5
מקשטים בנדיבות עם צורם של Parmigiano-Reggiano, וכן טפטוף אופציונלי של שמן כמהין. רק ניחוח קל של שמן זה כל מה שצריך. שמן כמהין יכול להיות חתרני למדי בעת שימוש ביד כבדה.