Sooji Upma (תבשיל ארוחת בוקר הודי סולת)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Sooji Upma (צלחת ארוחת בוקר סולת הודית). מתכון זה מספק 2 מנות. עם 451 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 46 אוהדים. אם יש לכם צמרמורות לאורך, מלח כשר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: אופמה סמוליננית הודית, Kanchipuram Upma - דרום הודי Upma s-ארוחת בוקר קלה s, ו Upma, איך לעשות Upma / דרום הודי Upma.
הוראות
מניחים סולת במחבת ברזל יצוק ומבשלים מעל חום בינוני עד קלוי אבל לא השחמה, על 2 דקות.
החזרת מחבת לחום בינוני וגהי חום או שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את זרעי החרדל ומפצלים גרם שחור, מערבבים עד שהם מתיזים, כ -30 שניות.
מוסיפים את הבצל, מטגנים עד רך מעט, בערך דקה (לטפל לא חום).
מוסיפים את החריץ צ ' ילי, קארי עלים ומערבבים עד ריחני, בערך דקה יותר.
מוסיפים את הגזר, אפונה, אבקת צ ' ילי אדומה, וסוכר, ומערבבים עד ריחני ואת התערובת מצופה בגי/שמן, על 1 דקה.
מוסיפים סולת קלויה ומערבבים במרץ עד שהתערובת דומה לחול רטוב-בערך דקה.
מוסיפים את המלח ושופכים בעדינות במים. הסולת תהיה בועה ופרץ כפי שהוא סופג את המים. להפחית את החום לנמוך. אפשר לתערובת זו לבשל במשך כ 2 דקות, ערבוב כל הזמן. Upma סופג מים מהר מאוד ונוטה להתייבש מדי, ולכן לכבות את החום כאשר התערובת נוזלת מעט.