סלט פסטה ראובן
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו את סלט הפסטה ראובן. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם הבית יש מעריץ אחד. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . אם יש לכם חומץ תפוחים, סוכר חום, גבינה שוויצרית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה אינו מצוין כל כך. נסו את הפסטה ושעועית (Pastan e Fagioli) , סלט פסטה ראנץ' שמנתי וסלט פסטה צמחוני קל ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, ערבבו את הסוכר החום, השמן, החרדל, החומץ וזרעי הקימל. בשלו וערבבו במשך 3-5 דקות או עד שהתערובת מתחממת לחלוטין.
סננו את האטריות. בקערה גדולה, ערבבו את תערובת הקולסלאו, האטריות, הקורנביף והרוטב החם; ערבבו לציפוי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. יש לקרר שאריות.