צלעות כבש מתובל
צלעות כבש מתובל נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, חמאה, האריסה הלוהטת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו צלעות טלה מטוגנות עם האריסה, צלעות כבש בגריל עם האריסה, ו כבש מתובל מרוקאי עם האריסה (מתכונים דומים).
הוראות
טפיחה חותכת יבש ומעיל מכל הצדדים עם האריסה.
העברת זכוכית או צלחת קרמיקה לרבד, מכוסה ומקורר, 2 שעות.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, אז צלעות חומות מכל הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים חמאה ותימין וממשיכים לבשל, הופכים צלעות לעיתים קרובות עם מלקחיים ושפכים מדי פעם, עד שמדחום מוכנס בין הצלעות למרכז קוצצים (לא נוגעים בעצם) רושמים 120 עד 125°f עבור בינוני-נדיר, 15 עד 18 דקות יותר.
העברת צלעות ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, 10 דקות.
מגישים עם כמון טחון לפיזור.
צלעות כבש מצופות אריסה ניתן במרינדה עד 6 שעות.