Foodiez
מתכונים
מגזין
מתכונים פופולריים
קערה אחת של בייקר קליפת חמוציות
רוטב הבוטנים התאילנדי הטוב ביותר
עוגת תפוחים יהודית
בגט גבינה וטורקיה
מגזין
לאחרונה
פופולרי
ראה הכל
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
Feb 19 · 9 דקות, 28 שניות קרא
20 מתכונים מעוררי תיאבון שאתה צריך לנסות היום!
Feb 19 · 6 דקות, 4 שניות קרא
שלטו באומנות הכנת פנקייקים מושלמות עם המתכון חסין התקלות הזה
Feb 19 · 4 דקות, 51 שניות קרא
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
Feb 6 · 5 דקות, 56 שניות קרא
12 קוקטיילי יין לטוויסט מתוחכם
Feb 6 · 6 דקות, 33 שניות קרא
ללגום, לסובב ולחגוג: כוסית ליום היין הלאומי ב-25 במאי
Feb 6 · 4 דקות, 39 שניות קרא
יום היין הלאומי למשקה ב-18 בפברואר
Feb 6 · 8 דקות, 35 שניות קרא
חוגגים את יום הסופלה עם תענוגות מענגים
Feb 4 · 8 דקות, 22 שניות קרא
התענגו על הטעם המענג של מרק צדפות ביום המיוחד שלו!
Feb 4 · 7 דקות, 50 שניות קרא
חוגגים את יום הנוטלה העולמי
Feb 4 · 5 דקות, 40 שניות קרא
מזון מזרח אירופאי מסורתי
Nov 21 · 2 דקות, 9 שניות קרא
אוכל אירופאי מסורתי
Nov 21 · 2 דקות, 30 שניות קרא
מאכלים הודיים מסורתיים
Nov 21 · 2 דקות, 15 שניות קרא
איך חותכים ומבשלים פרסניף?
Nov 21 · 3 דקות, 15 שניות קרא
איך לבשל גזר
Nov 21 · 3 דקות, 9 שניות קרא
איך לבשל כרישה
Nov 21 · 2 דקות, 37 שניות קרא
איך לבשל פטריות על הכיריים
Nov 21 · 2 דקות, 35 שניות קרא
איך לבשל בצל
Nov 21 · 3 דקות, 3 שניות קרא
10 ארוחות מושלמות כשקר בחוץ
Dec 7 · 54 שניות קרא
11 מאכלים לשנה החדשה למזל טוב
Dec 7 · 57 שניות קרא
ראשי
מתכונים
מרכיבים
בטטה ורמיצ לי
מתכונים המכילים בטטה ורמיצ לי
באילו סוגי מזון משתמשים בבטטה ורמיצ ליובאילו סוגי בטטה ורמיצ לי ניתן להשתמש בבישול. המתכונים שלנו הכוללים בטטה ורמיצ לי מכסים מגוון רחב של סגנונות בישול המתאימים לכל טעם.
קל
אטריות זכוכית קוריאניות טעימות (Jap Chae)
המתכון טעים אטריות זכוכית קוריאנית (Jap Chae) יכול לספק את…
20 דק.
רגיל
ורמיצ'לי בשמן צ' ילי, רוטב סויה וחומץ
ורמיצ'לי בשמן צ' ילי, רוטב סויה, וחומץ עשוי להיות בדיוק…
20 דק.
קל
Chap chae צמחוני (אטריות קוריאניות עם ירקות)
Chap chae צמחוני (אטריות קוריאניות עם ירקות) הוא טבעוני מנה…
20 דק.
עוד