3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל 3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו קוקוס, סירופ מייפל, דגני אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5,900 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו שוקולד קוקוס שקדים, שוקולד קוקוס שקדים, ו שוקולד שקדים אגוזי קוקוס גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את השקדים למעבד מזון ומעבדים עד שארוחה משובחת נוצרת, רק גדולה יותר מחול. עכשיו מוסיפים את קמח שיבולת השועל, שמן, סירופ ומלח ומעבדים עד לשילוב ודביק. לבסוף, להוסיף את כוס שיבולת השועל התגלגל ולעבד עד שיבולת השועל קצוץ והבצק מגיע יחד, אבל שיבולת השועל עדיין יש קצת מרקם להם. הבצק צריך להישאר יחד כאשר לחוץ בין האצבעות. מפורר את הבצק באופן שווה במחבת מוכנה. לחץ על הבצק לתוך המחבת באופן שווה, הרטבת אצבעות במידת הצורך כדי למנוע דבק. להחליק את הבצק עם רולר מאפה ולהשתמש קצות האצבעות ללחוץ בקצוות עד אפילו. נקב כמה חורים במזלג כדי לאפשר לאוויר לברוח.
אופים, חשוף, במשך כ -13 דקות.
מניחים מחבת על מדף קירור לפחות 10 דקות.עבור השכבה האמצעית: בסיר בינוני, מערבבים את חמאת השקדים, שמן, סירופ, וניל ומלח וחום מעל בינוני עד ששמן הקוקוס נמס והתערובת חלקה.
הסר מהחום. כאשר הקרום התקרר במשך 10 דקות בערך, מערבבים את דגני האורז פריכים לתערובת חמאת שקדים ושופכים את התערובת על גבי הקרום. להחליק ולמקם במקפיא על משטח שטוח במשך 40-45 דקות, עד השכבה האמצעית היא מוצקה לחלוטין. בעוד התערובת קופאת, טוסט פתיתי קוקוס גדולים (ראה הערה להלן). לאחר השכבה האמצעית קפואה, להסיר מן המקפיא ולהרים את הבר. חותכים לתוך 6 שורות אנכית ולאחר מכן לחתוך 3 שורות אופקית לעשות 18 ברים קטנים.
מניחים ברים במקפיא שוב בזמן שאתה מכין את ציפוי השוקולד.לציפוי השוקולד: בסיר, ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס על אש בינונית נמוכה. כאשר מחצית השבבים נמסו, להסיר מן החום ומערבבים עד חלקה לחלוטין. מערבבים את הקוקוס הקרוע.
הסר ברים מהמקפיא והכפית כמות קטנה של שוקולד על גבי כל בר. מיד, מפזרים פתיתי קוקוס קלויים. להחזיר את הסורגים למקפיא עד השוקולד מוגדר.
לשרת באופן מיידי (ברים יימסו במהירות, אז לא הייתי מציע להשאיר אותם יותר מדי זמן). אחסן שאריות במקרר או במקפיא.