קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 30 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® אפרסק-ריבת מקפיא משמש

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® אפרסק-ריבת מקפיא משמש
30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® אפרסק-ריבת מקפיא משמש נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 37 קלוריות. והוא יספק כ 96 מנות. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-30 דקות. אם יש לך מים, לייצר מגן, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא אפרסק ג'לי, ו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי אוכמניות-אפרסק מקפיא ריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף מיכלי פלסטיק נקיים ומכסים עם מים רותחים. יבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
פיל ואפרסקים. קוצצים דק או לטחון פירות. למדוד בדיוק 1-1 / 4 כוסות אפרסקים מוכנים לתוך קערה גדולה. בור וקוצצים דק או לטחון משמשים unpeeled. למדוד בדיוק 1 כוס משמש מוכן לתוך קערה עם אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים סוכר, מיץ לימון ומגן פירות; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
בואו לעמוד 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
5
מערבבים פקטין ומים בסיר קטן. מביאים תערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. המשך רותחים ערבוב 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים לתערובת פירות; מערבבים 3 דקות. או עד שהסוכר מומס וכבר לא מגורען. (כמה גבישי סוכר עשויים להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מלא את כל המכולות מיד בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות. נגב את הקצוות העליונים של מכולות; מיד לכסות עם מכסים.
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. ג ' אם מוכן כעת לשימוש. לאחסן במקרר עד 3 שבועות או להקפיא מכולות נוספות עד 1 שנה. הפשרה במקרר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה