Arepa Boyacense (ארפה מבויאקה)
Arepa Boyacense (Arepa מ Boyacá) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1017 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Apa עם ביצה, אבוקדו ורוטב קריאולי), Arepa con Carne Asada (Arepa עם בשר בקר בסגנון קולומביאני בגריל), ו Arepa Reina Pepiada (ערפה עם עוף מגורר ואבוקדו) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים את המזראפה, קמח, מים, חלב, מלח, סוכר וחמאה. ללוש עם הידיים במשך כ 3 דקות לחות את הידיים עם מים כמו שאתה עובד.טופס 12 כדורים קטנים עם הבצק.
מניחים כל כדור בין 2 שקיות פלסטיק או נייר קלף, ועם כיסוי סיר שטוח, לשטח על עובי 1/8 אינץ'.
מניחים גבינה במרכז חצי עיגולי מאסה ומעל עם מעגל נוסף של בצק מאסה. באמצעות האצבעות שלך, לאטום את הקצוות סביב הארפס, אשר ימנע את הגבינה מלשפוך החוצה.
מוסיף את החמאה למחבת nonstick מעל חום בינוני.
מניחים את arepas במחבת ומבשלים כ 3 דקות בכל צד, עד קרום צורות או עד שהם חום זהוב.