אם יש לך קל כרוב טוסקני, חצי וחצי, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את פנה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!
2
לנקז ולהניח בצד להתקרר.
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
אופים תפוחי אדמה עד למכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
תן להם להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את תפוחי האדמה עם הידיים. הקליפות צריכות לרדת בקלות. השליכו את העורות. לדחוף את תפוחי האדמה דרך מעתיק לתוך קערה בגודל בינוני. מערבבים את החמאה, שמן כמהין בצל ירוק עד מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל. באמצעות האצבעות, לחץ על תערובת תפוחי אדמה באופן שווה על פני החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן כמהין
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
Ricer תפוחי אדמה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים עד השחמה קלה על הקצוות, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בואו להתקרר על מתלה תיל.להביא את חצי וחצי לרתיחה בסיר בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום ומערבבים את פתיתי הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
9
תן לתערובת להתקרר מעט, ואז במהירות להקציף ביצים, חלמונים, אסיאגו, אגוז מוסקט. מתבלים עם יותר מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זנים של פטריות
גבינת אסיאגו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
חום שמן צמחי במחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
12
מוסיפים את כרוב ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
13
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.מערבבים את פנה מבושל, תערובת אסיאגו, תערובת כרוב, פרושוטו, ומרווה לתוך קערה גדולה עד בשילוב היטב. לגרד את התערובת על קרום תפוחי האדמה להתפשט באופן שווה. למעלה עם גבינת פרמזן ואופים עד משחימים היטב על קצות פנה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרושוטו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פנה!
כרוב
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט על מתלה לפני שחרור מחבת springform. חותכים לתוך טריזים ומגישים חמים עם פרמזן נוסף עבר ליד השולחן.