קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

Asiago מק וגבינה עם קרום תפוחי אדמה Truffled

Asiago מק וגבינה עם קרום תפוחי אדמה Truffled
אם יש לך קל כרוב טוסקני, חצי וחצי, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את פנה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
2
לנקז ולהניח בצד להתקרר.
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
אופים תפוחי אדמה עד למכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
תן להם להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את תפוחי האדמה עם הידיים. הקליפות צריכות לרדת בקלות. השליכו את העורות. לדחוף את תפוחי האדמה דרך מעתיק לתוך קערה בגודל בינוני. מערבבים את החמאה, שמן כמהין בצל ירוק עד מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל. באמצעות האצבעות, לחץ על תערובת תפוחי אדמה באופן שווה על פני החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן כמהיןשמן כמהין
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים עד השחמה קלה על הקצוות, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בואו להתקרר על מתלה תיל.להביא את חצי וחצי לרתיחה בסיר בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום ומערבבים את פתיתי הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
9
תן לתערובת להתקרר מעט, ואז במהירות להקציף ביצים, חלמונים, אסיאגו, אגוז מוסקט. מתבלים עם יותר מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זנים של פטריותזנים של פטריות
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
חום שמן צמחי במחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
12
מוסיפים את כרוב ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
13
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.מערבבים את פנה מבושל, תערובת אסיאגו, תערובת כרוב, פרושוטו, ומרווה לתוך קערה גדולה עד בשילוב היטב. לגרד את התערובת על קרום תפוחי האדמה להתפשט באופן שווה. למעלה עם גבינת פרמזן ואופים עד משחימים היטב על קצות פנה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרושוטופרושוטו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פנה!פנה!
כרובכרוב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט על מתלה לפני שחרור מחבת springform. חותכים לתוך טריזים ומגישים חמים עם פרמזן נוסף עבר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת אסיאגו, מגוררתגבינת אסיאגו, מגוררת4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי וחציחצי וחצי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה איידהו russetתפוחי אדמה איידהו russet7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב טוסקני ארוז בקלילותכרוב טוסקני ארוז בקלילות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן, מגוררת, ועוד למסירהגבינת פרמזן, מגוררת, ועוד למסירה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה פנה מיובשתפסטה פנה מיובשת113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוספרושוטו פרוס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש12עלי מרווה, טחוןעלי מרווה, טחון1שאלות, קלופים & טחוניםשאלות, קלופים & טחונים11 קילו קישואים,שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות